top of page

12/07/2017

|

Barcelona

Museu d'Història de Catalunya

Museu d'Història de Catalunya
Museu d'Història de Catalunya

Horario y ubicación

12/07/2017

Barcelona, Palau de Mar, Plaça de Pau Vila, 3, 08003 Barcelona, España

Acerca del evento

La fusió d’una sonoritat moderna que alhora no s’allunya de l’essència musical d’ambdós generes inspiren la seva música. NTP New Tango Project, és una proposta original capaç de captivar a un públic divers atret per les arrels de la música argentina i l’essència del jazz, dos gèneres que avui dia son considerats com l’aportació més important a la cultura musical universal provinent d’ambdós extrems del continent americà. Una sonoritat rica en matisos i en la que es fusionen el tango i el jazz a través de composicions pròpies i un pessic de rock.

La proposta està enfocada a la música instrumental, a través de la qual el grup adquireix identitat pròpia i revisa els orígens del tango des d’una altra perspectiva, més fresca i renovadora, en combinació amb el Jazz, un corrent que des de els seus inicis ha estat capaç d’absorbir i assimilar multiplicitat de tècniques musicals i estilístiques existents en la música d’altres gèneres.

La conjunció equilibrada entre tango i jazz que Guido Di Blasi assoleix a les seves composicions dóna un resultat original, orgànic, capaç de captivar a un públic heterogeni i despertar la sensibilitat musical de qui escolta, més enllà dels seus gustos. És així com el grup aconsegueix generar un espai d’experimentació, on el tango i el jazz es mostren com a gèneres compatibles i complementaris, una interacció a temps real que sedueix a l’espectador.

Compartir este evento

bottom of page